Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Erdek'in yeni Kaymakamı Demirelli:

Erdek

Erdek'teki kamu hizmetlerini bir adım daha ileriye götürmeye çalışacağım”

İsmail Kaygısız’ın, Denizli Vali Yardımcılığına atanmasıyla boşalan Erdek Kaymakamlığı görevine getirilen Mustafa Demirelli, “Erdek’teki kamu hizmetlerini bir adım daha ileriye götürmeye çalışacağım” dedi. Diyarbakır’ın merkez ilçelerinden Yenişehir’den, Erdek’e atanan Demirelli, YENİ ERDEK’e yaptığı özel açıklamada, şunları söyledi:
“Erdek’i, bugüne dek hiç görmedim. Ancak dost ve yakınlarımdan, çok şirin bir turizm beldesi olduğunu öğrendim. Erdek ile tanışmak için sabırsızlanıyorum. Yine yaptığım küçük bir araştırma sonucunda Erdek’in, Türkiye’de yazlık turizmi ilk başlatan ilçe olduğunu öğrendim. Erdek’te turizmin daha da gelişmesi için üzerime düşen görevi yerine getirmeye çaba harcayacağım.”
14 yıllık bürokrat olduğunu vurgulayan ilçemizin yeni Kaymakamı Demirelli, Erdek’in, İstanbul’a yakınlığını da “büyük avantaj” şeklinde değerlendirdi. Demirelli, Erdek’teki görevine ekim ayının ilk günlerinde başlayacağını sözlerine eklerken, gazetemiz aracılığıyla tüm Erdeklilere mutluluklar diledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı